"... Jingle bells, jingle bells Jingle all the way ..." zingt de radio, de geschenkverpakkingen staan ​​op de troon onder de majestueuze boom, de kinderen hebben hun ogen die stralen, ze ruiken kaneel, koekjes, ongetwijfeld, vanavond is het Kerstmis!

Alles staat klaar om familie en vrienden te verwelkomen. Je hebt nog wat tijd over ... En waarom bak je geen heerlijke kerstkoekjes waar iedereen blij van wordt!

Hier is een recept waar je ons over gaat vertellen! 😉

Ingrediënten

Voor 30 kerstkoekjes 

  • 150 g suiker
  • 150 g bloem
  • 50 gram boter gesmolten
  • 1 grote eetlepel kaneel poedervorm
  • 2 oeufs
  • 2 vanillesuikerzakjes
  • Een handvol rozijnen
  • 3 theelepels van ons kerst fruisane
Cookies
Verleidelijke mix van appels, vijgen, gojibessen, gember, rozenblaadjes met hints van amandelen en vijgen.

Voorbereiding

  • Meng in een kom de bloem, suiker, kaneel, vanillesuiker, rozijnen en fruisane​ Meng, zodat alle geuren met elkaar bedekt zijn.
  • Voeg de hele eieren toe, meng, tot je een korrelig mengsel krijgt (crumble-stijl).
  • Voeg de gesmolten boter toe. Mengen.
  • Vorm kleine balletjes en druk ze vervolgens plat met de palm van je hand om kleine pasteitjes te krijgen.
  • Bak ongeveer 10 min op een bakplaat op 200 ° C (thermostaat 6-7).
  • De koekjes moeten nog zacht zijn als ze uit de oven komen, ze worden hard als ze afkoelen, dus als ze al hard uit de oven worden gehaald, bestaat het risico dat je verrassingen proeft ...

Cookies


Laat een reactie achter