Tropische plant van de Araceae-familie, de tarowortel wordt in heel Azië in voedsel aangetroffen. Deze wortel lijkt op zoete aardappel en de smaak en textuur na het koken is vergelijkbaar met die van kastanje. 

In taro kun je zowel de knollen als de bladeren eten. De bladeren zijn licht verteerbaar en vergemakkelijken de darmtransit omdat ze rijk zijn aan vezels. Het is ook rijk aan vitamine C, wat ook gunstig is voor het lichaam. Het helpt zowel kanker als infectieziekten te voorkomen.

🆒 Het is een van de belangrijke elementen in Aziatische desserts. 

Hier is hoe 𝕡𝕣é𝕡𝕒𝕣𝕖𝕣 𝕧𝕠𝕥𝕣𝕖 𝔹𝕦𝕓𝕓𝕝𝕖 𝕋𝕖𝕒 𝕒𝕦 𝕋𝕒𝕣𝕠:

1️⃣ Kook je tapioca parels (volgens onze gebruiksaanwijzing)
2️⃣ Infundeer 2 g Henri's thee in 150 ml water van 90 ° C en laat afkoelen 
3️⃣ Meng in je shaker een handvol ijsblokjes, 150 ml koude Henri-thee, 150 ml plantaardige melk (soja, amandel, spelt) en 2 eetlepels taro poeder
4️⃣ Plaats 2 eetlepels tapiocaparels in je glas en bedek met de taromelk
5️⃣ Nip met je XXL bamboe rietje 

Profiteer van onze speciale aanbieding voor Bubble Tea Kit met Taro

Mooie dag,

Sophie

PS: ik ben een nieuw dessertrecept voor jullie aan het ontwikkelen 💜💜💜💜


Laat een reactie achter