De biologische Amandine-infusie is een vrucht voor al je gastronomische momenten ... warm of koud, het is heerlijk fruitig en natuurlijk zoet ... En het wordt gegeten zodra de vruchten zijn gerehydrateerd, wat het #zerodechet maakt!

Een aanstaande bestseller zoals de onze Alice's infuus​ Amandine bevat geen theïne, deze vrucht kun je drinken voor het slapen gaan!

???? Solenn LT

En als je het nog niet hebt getest, maak je dan klaar voor onze Caramel Kokos Mango Latte met de infusie van Amandine, een echte verslaving !!

 

 

Wist je dat Amandine wordt gekenmerkt door haar nieuwsgierigheid, haar realisme en haar pragmatisme? Kritisch, ze doet altijd een flinke stap terug voordat ze wordt gelanceerd. We vieren het op 9 juli.

 

Extra informatie

Verpakking

Doos, Zak, Magnetische doos, Monsterdoos, Monsterzak, Navulling

gramgewicht

100 g, 25 theezakjes, 25gr, 30 theezakjes, 50 g, 75 g, 8 g

Vertus

,

Temperatuur

100 ° C

Infusietijd

8 10-min

Moment

,

Ingrediënten

Fruitig, Exotisch fruit, Noten, Gastronomisch, Vanille

Reviews 2 Organische Amandine-infusie

  1. julie.deleau (Customer bevestigd) -

    Ontdekking die ervoor zorgt dat je op vakantie gaat .. IJs, ik drink het de hele dag zonder er genoeg van te krijgen .. Geurig en lekker, er mag niets aan worden toegevoegd, het is perfect.

  2. natmailsperso (Customer bevestigd) -

    Persoonlijk vind ik deze fruisane een echte moordenaar ... tot in de perfectie geparfumeerd en erg lekker, geen suiker of kunstgrepen nodig, het is op zichzelf voldoende. Heet of heet Ik hou van en beveel het aan.

Voeg een beoordeling