De infusie van de Sonégiens, begrijp de infusie van de inwoners van Soignies en hun carabibi's Elk jaar biedt Mononk Simpélourd de Sonégiens een zachte regen van carabibi's aan. krabietje, caraboudja, carabistouille,… we vragen ons nog steeds af waar de naam vandaan komt, maar eenmaal in de mond is iedereen het erover eens: een unieke, artisanale en heerlijke karamel.

Dus schenk jezelf een kopje van deze heerlijk gekruide caramel rooibos in en dompel jezelf even onder in deze zorgeloze folklore, zonder dat het aan je tanden blijft plakken.

Ontdek  # 12 theeën van maand tot maand

« De 12 theeën »Ontstaan ​​uit een ontmoeting tussen het VVV-kantoor van het Parc des Canaux et Châteaux en Les Thélices de Sophie, aan het begin van het jaar. Twaalf theeën ... Twaalf identiteiten.

In de loop van 2016 worden twaalf theeën uitgebracht: elke maand ga je op een smakelijke ontdekkingstocht door een stad op het grondgebied van het Parc des Canaux et Châteaux met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een ​​beetje van de ziel van deze steden en dorpen in het hart van Henegouwen.

Dit project is vooral de wens om een ​​regio op een originele manier te ontdekken en het territorium te associëren met een nieuw, modern en origineel imago.

Extra informatie

Ingrediënten

Fruitig, Steenfruit, Gourmet, Karamel, Kruidig, Kaneel, Gember

Moment

,

Temperatuur

100 ° C

Infusietijd

6-8 minuten

Opmerken

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Infusion des Sonégiens" te beoordelen