Onze culinaire matcha is een groene thee gemaakt van Uji (ten zuiden van Kyoto) waarvan de bladeren werden verpletterd onder de passage van 2 stenen slijpstenen.

Culinaire matcha is uw geweldige bondgenoot voor uw dessertrecepten en culinaire bereidingen. Het geeft zijn jadegroene kleur aan uw smoothies, ijsjes, cakes en alle bereidingen die dit ingrediënt kunnen bevatten en ontwikkelt een plantaardige en licht bittere smaak die perfect past bij zoete smaken en ze een vleugje verfijning geeft.

Hoewel deze poedervormige groene thee behoorlijk populair is bij ingewijden en liefhebbers van Japan, wordt hij nu in velen aangetroffen ontvangsten evenals in goede theesalons.

  - Opslag en conservering - 

Matcha is erg delicaat, het houdt helemaal niet van licht. Zorg ervoor dat het zo ver mogelijk uit de buurt van licht, op een droge en koele plaats (0 tot 10°C) wordt bewaard Het behoudt al zijn versheid 6 weken na opening als je de doos in een ZIP-zak in de koelkast plaatst.

Extra informatie

Moment

Temperatuur

70 ° C - 80 ° C

Infusietijd

30 secondes

Vertus

, ,

Opmerken

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om "Biologische culinaire matcha" te beoordelen


Winkelmandje0
Er zijn geen artikelen in de winkelwagen!
Ga door met winkelen
0