Chloe kenmerkt zich door haar kennis, haar meditatie, haar intelligentie, haar onafhankelijkheid en haar wijsheid. We vieren het op 5 oktober.

Chloe's thee bevat een mix van groene thee en mate met gember en een grapefruitsmaak. Dit mengsel is sterk en lijkt misschien bitter.

Mate is een traditionele Zuid-Amerikaanse drank uit de Guarani Indiaanse cultuur, bereid door yerba mate-bladeren te infuseren. Mate bevordert de afvoer van water uit het lichaam en cdraagt ​​bij aan de beheersing van het lichaamsgewicht. Deze plant bevat cafeïne. Van groene thee is bekend dat het de renale eliminatie van water bevordert. Het helpt om gewicht te verliezen/controleren.

Kies de verpakking die u verkiest, in bulk of in een theezakje, in een zak of in een doos en deel uw # thédechloe tijd.

Informatie die aan de consument moet worden gegeven in kleine cursieve letters: afslankresultaten zijn echt zichtbaar na een kuur van een maand met een snelheid van 3 kopjes per dag in verband met lichamelijke activiteit, op voorwaarde dat u naar uw maag luistert: als dat niet het geval is geen honger hebben, het heeft geen zin om te snacken 

Extra informatie

gewicht g
Infusietijd

7-10 minuten

Moment

,

Vertus

,

Ingrediënten

Fruitig, Citrus, Kruidig, Gember

Temperatuur

70 ° C - 80 ° C

Reviews 1 Biologische Chloé-thee

  1. Marielle (Customer bevestigd) -

    Het heeft een buitengewoon aroma, ik ben er gek op en de smaak is gewoonweg uitstekend

Voeg een beoordeling