Hey theeliefhebber,
Je hebt erom gevraagd, je hebt het:
la. RECEPT du
Ingrediënten voor 2 glazen van 350 ml Karamel kokos Mango
- 500ml water
- 8 g infusieAmandine
- 200 ml sojamelk (we kiezen voor sojamelk omdat het rijk is aan eiwitten, geen lactose bevat, rijk aan vezels, cholesterol verlaagt, rijk aan calcium, antioxiderende eigenschappen heeft en tenslotte weinig calorieën bevat)
- 1 mango
- 6cc van kokosnoot poeder
- 3cc van gezouten boterkaramel
- Twee handenvol ijsblokjes
Optioneel mango parels
Recept voor 2 hoge glazen
- Giet 8 g amandelinfusie in 500 ml kokend water gedurende 6 minuten. Filter en laat afkoelen.
- Schil en snijd je verse mango
- Doe de mangostukjes met de ijsblokjes in je blender tot je een mangomousse bekomt.
- Voeg de melk, de infusie van Amandine en het kokospoeder toe en meng tot een schuimige consistentie.
- Bekleed de randen van je glas met de gezouten boterkaramel
- Voeg de Coco Mango Latte toe
- Versier eventueel met parels
Goed weekend Les Tea Lovers
PS: natuurlijk kon ik je niet achterlaten zonder een aanbod Onweerstaanbaar : Ontdek onze kit om te maken voor 🔥 Caramel Kokos Mango Latte
Dus…testen is er van houden? echt heerlijk ? bij het ontbijt of in de middag (persoonlijk voeg ik wat meer melk toe?) ?????