Met het mooie weer dat we dit weekend hadden, wilde ik rustig op het terras in mijn tuin zitten en genieten van een verfrissende cocktail… 😜

Zelfs als op het moment van dit schrijven de zon misschien niet meer bij ons is, zal ik vanavond nog steeds mijn ervaring met deze cocktail herhalen, omdat ik er dol op was.

Volg ons gin recepthibiscus! U kunt een aperitief bereiden met superverse gin en eland om uzelf en uw gasten op te frissen! 🍹

En ja, gin is sinds het einde van de jaren 80 weer in de mode… ..die tot dan toe gedegradeerd was naar de tweede plaats, achter wodka! Dus vandaag eren we de theeliefhebbers!

Wat denk je van een hibiscus-gin-cocktail ?! 😇

We geven je ons supersnelle en gemakkelijke recept! 😋

Ingrediënten voor een glas:
- 5cl gin
- 4 ghibscus
- 12cl bruisend water
- Citroenplakken 🍋
- Agavesiroop
- IJsblokjes (voor maximale versheid)

voorbereiding:
1) Giet 2 g hibiscus gedurende 12 minuten in 30 cl bruisend water
2) Maak een glas klaar en voeg ijsblokjes toe
3) Verdeel een schijfje citroen langs de randen van het glas
4) Giet de gin erbij, voeg een scheutje agavesiroop toe en vul aan met de infusie van sprankelende hibiscus
5) Decoreer met een schijfje citroen en wat hibiscusblaadjes

Het is klaar! ​

Goed aperitief ap

Gin en hibiscus


Laat een reactie achter