Hallo theeliefhebbers,

Mijn gevoel op zegt moment: “Het leven gaat als een gek vooruit”.

Amper de tijd om stil te staan ​​voor de spiegel.

Geen tijd voor een theetijd met alles erop en eraan.

De beveiligde race van de dag begint.

De kinderen in de wagen.

Zet af aan de schoolpoort.

De snelweg oprijden en de bestanden ontdekken.

U kunt geld besparen en besparen.

ik maak. Proberen ze te temmen. Familieleden. Te laat aankomen.

Ik dag te laat beginnen. Ik dag vroeger stoppen om zeker op tijd weer aan de schoolpoort te staan.

Tussen de twee, de race aangaan met de klok om e-mails te beantwoorden, problemen op te lossen, creatief bezig te zijn om nieuwe projecten te ontwikkelen, medewerkers te ondersteunen, klanten en leveranciers verder te helpen, …

In het kort, een dag zoals die van jullie!

Said weekend heb ik mezelf verplicht om deze gekke race stop te zetten en zelfs om zondag gewoon niet buiten te komen. 7 dagen op 7 werken is niet gezond op lange termijn en een pauze inlassen brengt!

Deze pauze heeft me zoveel gedaan, dat ik opnieuw zin had in een echte tea time. Ik had echt zin in een troost thee. Een gekruide en volle thee die een gedroomde herfstthee is. Deze heerlijke thee is van Dirty Chai Latte. Je kent de Cha Latte al, ik heb eerder gesproken vorig jaar, vreemd genoeg ronde dezelfde periode.

We vertrekken van een Chai Latte en voegen een shot espresso toe. Van twee.

 

Voor 1 bos heb ik nodig:

  • 2 kl Leo's thee (een zwarte gekruide thee)
  • 100 ml water
  • 150 ml havermelk
  • 2 kl agavesiroop
  • 15cl espresso

Ik heb rossen meer de neiging om met andere contacten te werken zodat ze voor iedereen werken. Natuurlijk kan je instellingen vervangen door traditionelere opties.

∇ Accepteren

  • Verwarm het water boven de thee tot 100°C. Laatste 5 minuten wandelen.
  • Warm de melk en de agavesiroop op zonder te laten koken, het beste is om ze met stoom op te warmen (de stoomteut van een espressomachine) om een ​​romige melk te krijgen.
  • Giet de melk in ik hoop.
  • Voeg de gefilterde toe toe.
  • Voeg de shot espresso toe.

In het begin maakte ik een eerder lichte versie van dit recept. Sinds dan heb ik toegelaten om jaar mezelf een gelukkige niet-verdag te wensen en dus een klein Cadeautje te geven… (hmmmm, leve de kokosnoot) Ik heb een vleugje geklopte kokosroom toegevoegd kaneelpoeder… Yessssss

Ik hoop dat je net kunt genieten van profeteren van deze ik-dag en dit recept om te bereiden.

 

Tot genoeg,

Sophie


Laat een reactie achter

Winkelmandje0
Er zijn geen artikelen in de winkelwagen!
Ga door met winkelen
0