Al onze prijzen zijn inclusief BTW.
Gratis monster voor elke bestelling van meer dan 10 €.

 Thee wie? Honellois thee!

Toen het gemeentebestuur van Honnelles contact met me opnam om me te vertellen over de project, Ik werd onmiddellijk gegrepen door de geest en dedoelwit van het proces: verhoog de sociale cohesie binnen de gemeente door middel van initiatieven lokaal.. zoals deze.

 Creëren thee volgens dorpen  Een idee dat tot nu toe onbekend was 

Het idee van'uitvinden thee volgens dorps was hun onbekend. Normaal gesproken zijn Les Thélices de enigen die mengsels kunnen maken op basis van profielen, voornamen, persoonlijkheden, merken ...

Dus we waren afgestemd op de visie: maak theeën per dorp om de uitwisseling te vergroten en de banden tussen de inwoners te versterken. 

Op dat moment zijn we aan het einde van de zomer van 2019 .. En we wisten nog lang niet dat we de eerste centimeter van het project zouden vrijgeven .. 'midden in een crisis Covid-19'

Dit project is inderdaad officieel begonnen Septembre 4 2020… Datum waarop de gelukkige inwoners die hun aanvraag hebben ingediend dat konden maak een thee ter ere van de dorpen van de stad. Een leuke manier om het erfgoed en de geschiedenis van elk van deze dorpen onder de aandacht te brengen.

In totaal zullen er daarom 10 theeën worden gemaakt die in lokale bedrijven zullen worden verkocht. Aan het einde van het jaar 2024 zal een doos worden vrijgegeven met de tien theesoorten die representatief zijn voor de tien dorpen van Hère, gemaakt door de inwoners.

Dit project duurt 5 jaar, van 2020 tot 2024. Elk jaar worden twee door loting getrokken gemeenten gehonoreerd!

Vind hieronder de theeën voor de reeds gekozen dorpen en leer alles over de verhalen, legendes, planten, ...