Ik wilde een coole cocktail, niet te calorierijk en licht alcoholisch… Gin?
Het was heet en ik wilde afkoelen
Ik wilde gaan met groentinten, planten, vlinderbloemige limiet…. Met zeer frisse tonen… basilicum? Komkommers?
En ik wilde iets creëren met onze nieuwe infusie, die van Benoit .. /
Hoe combineer je al deze verlangens en creëer je iets leuks?
Ik heb de oplossing gevonden
Ik presenteer je ... de GinBEn-cocktail
👉 Ingrediënten voor 2 glazen:
1l water
2 komkommers
80 ml gin
2 tl vlierbessensiroop
1 tl rietsuikersiroop
1 limoen
van Verpletterd ijs
Een paar blaadjes basilicum ter decoratie
Plaats 2 cocktailglazen in de vriezer
Schil de komkommers en bewaar enkele schillen ter decoratie. Snijd de komkommers in stukjes en doe ze in de blender tot je komkommersap krijgt
Meng het komkommersap, gin, Benoit-infusie, siropen, gemalen ijs en limoen in je Shaker en Shakez Shakez
Decoreer je gekoelde glazen met de komkommerschillen, vul met de cocktail en werk af met twee basilicumblaadjes.