Ik wilde een coole cocktail, niet te calorierijk en licht alcoholisch… Gin?

Het was heet en ik wilde afkoelen

Ik wilde gaan met groentinten, planten, vlinderbloemige limiet…. Met zeer frisse tonen… basilicum? Komkommers?

En ik wilde iets creëren met onze nieuwe infusie, die van Benoit .. /

Hoe combineer je al deze verlangens en creëer je iets leuks?

Ik heb de oplossing gevonden

Ik presenteer je ... de GinBEn-cocktail

👉 Ingrediënten voor 2 glazen:

12 ginfusie van benoit

1l water

2 komkommers 

80 ml gin 

2 tl vlierbessensiroop

1 tl rietsuikersiroop 

1 limoen

van Verpletterd ijs 

Een paar blaadjes basilicum ter decoratie 

Plaats 2 cocktailglazen in de vriezer

Schil de komkommers en bewaar enkele schillen ter decoratie. Snijd de komkommers in stukjes en doe ze in de blender tot je komkommersap krijgt

Meng het komkommersap, gin, Benoit-infusie, siropen, gemalen ijs en limoen in je Shaker en Shakez Shakez

Decoreer je gekoelde glazen met de komkommerschillen, vul met de cocktail en werk af met twee basilicumblaadjes.

Gin

Laat een reactie achter