♥ Hallo theeliefhebbers ♥

Vandaag deel ik met jullie mijn recept voor rozemarijn-limonade, een rage op hoog vuur.

Martine's infuus

Martine's infuus

Als je thuis een klein feestje hebt en de zon schijnt, stroomt de alcohol vaak. Na een paar drankjes zijn de gasten ontspannen en moe. Dus ik maak er graag een kleine zelfgemaakte limonade van om ze op te frissen en tot het dessert in vorm te houden. Ik neem vaak wat ik in mijn tuin vind en improviseer. Hier had ik verse rozemarijnplanten en citroenen. Ik had zeer goede feedback over deze limonade, dus ik probeerde het recept dat ik had geïmproviseerd op te schrijven om het met jullie te delen.

Stappen

  • Laat de infusie van Martine 10 minuten trekken in een liter kokend water
  • Giet ondertussen in een pan 1 liter water met de suiker en het citroensap. Breng aan de kook, meng goed en zet dan het vuur uit. Voeg de rozemarijn toe en laat 10 minuten trekken
  • Verwijder de rozemarijnstengels en meng de limonade met de infusie van Martine. Laat 2 uur afkoelen.
  • Zet een nacht in de koelkast.
  • Serveer met ijsblokjes, een partje citroen en een takje rozemarijn

Martine's infusie in ijsthee

Fris en dorstlessend, deze kruidenthee is ook antiseptisch. Handig als je de warme / koude zon / airco te veel hebt gebruikt en je keel licht gevoelig is.

Heb een goede week theeliefhebbers ♥


Laat een reactie achter