Ontdek elf werkplaatsmedewerkers

De Thélis de Sophie stelt je een nieuwe ervaring voor: leren degusteren, theeën en de culinaire geneugten die erbij horen ontdekken en bespreken op een ludieke en gezellige handgreep tijdens elf atheliers. Of je nu onder vrienden bent, onder collega's, met je klanten of je wenst een plezier te doen met een geschenk, wij doen er alles aan om een ​​aangename ervaring te bieden in een warme en gezellige sfeer.Met vrienden van familie

Een afspraak zet vriendinnen in geen inspiratie? Een vrijgezellenfeestje voorbereiden? Binnenkort een babyshower? Zin om er even tussenuit te knijpen? Behoefte om te genieten en zalig niets te doen?


Onder collega's

Niets is zo belangrijk als goede relaties tussen collega's …. En teambuilding is een van de middelen om die relaties op te bouwen en te onderhouden.


U kunt uw berichten lezen

Wenst u een origineel en uniek geschenk aan uw klanten aan te bieden? Het is niet eenvoudig om een ​​geschenk te vinden ze zich blijven herinneren en overwegen ze positief over te praten.


CONTACT ONS OM EEN WORKSHOP TE BOEK

Een gereserveerde workshop is heel eenvoudig: neem contact op met de werkplaatsbegeleider van uw regio en deel haar de deze locatie en de passende data voor workshop mee. Geef ook het aantal deelnemers en uw telefoonnummer door, zij zal dan zeer snel contact met u opnemen om een ​​​​datum en het programma van het athélier vast te leggen!