Laten we gaan voor de cupcakes met violletta-topping

Ingrediënten

Voor de cupcakes

Violetta
  • 125 g gistmeel
  • 125 g witte suiker
  • 125 g zachte boter
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 2 eieren
  • 1 1/2 theelepel volle melk doordrenkt met 1 theelepel. van violetta thee
  • 2-4 theelepels violette siroop
  • Een paar verse frambozen

Voor de violetta-topping

  • 100 g zachte boter
  • 225 g poedersuiker
  • 2 tl mascarpone
  • 2-3 theelepels violette siroop
  • 1 eetl violetta thee
  • Frambozen en / of wat fijngemaakt paars snoep ter decoratie

recept

Voor de cupcakes

  1. Doe de droge ingrediënten in een kom, voeg de zachte boter en de twee eieren toe.
  2. Klop op lage snelheid en verhoog dan naar hogere snelheid totdat alles goed is gecombineerd.
  3. Verlaag de snelheid tot een minimum en voeg de geïnfuseerde melk en de violette siroop toe.
  4. Klop opnieuw gedurende 60 seconden op hogere snelheid.
  5. Voeg voorzichtig een paar verse frambozen toe met een spatel.
  6. Vul 12 cupcakevormpjes met het beslag.
  7. Plaats je cupcakes in de voorverwarmde oven op 170 ° C gedurende 20 tot 22 minuten.

Voor de violetta-topping

  1. Klop de zachte boter 5 minuten, tot hij wit en luchtig is.
  2. Voeg de poedersuiker in twee porties toe en klop twee minuten goed tussen elke inzet.
  3. Blijf langzamer kloppen en voeg de mascarpone toe.
  4. Giet de Violetta-thee in de violette siroop en voeg voorzichtig de siroop toe aan het mengsel.
  5. Versier de cupcakes met een spuitzak en voeg een verse framboos of een paar gemalen paarse snoepjes toe.

Bon appétit!

Volg het recept stap voor stap Video!

Deel met onze uw foto's op onze pagina's Facebook ou Instagram!


Laat een reactie achter

Winkelmandje0
Er zijn geen artikelen in de winkelwagen!
Ga door met winkelen
0