Cette année, nous ne vivrons certainement pas le carnaval comme nous le connaissons… Les gilles, les oranges, la fête, la musique, les tambours,.. Mais on ne nous enlèvera pas le bonheur des odeurs de cannelle et d'un bon vin warm. Wat dacht je van een recept uit de Binchois?

Reproduceer thuis deze sfeer en geniet van een goede (nep) glühwein bij onze Binchois thee

Voor 4 personen heb je nodig: 

Ingrediënten

binchois recept
  • 1 L biologisch appelsap
  • 1 uitgeperste sinaasappel
  • 1 C. theelepel kaneel (of meer, afhankelijk van uw smaak)
  • 4 c. koffie Binchois-thee
  • 1 C. theelepel suiker (optioneel)

recept

binchois recept

Voeg het appelsap, de uitgeperste sinaasappel, de kaneel, de binchois-thee en de suiker toe in een steelpannetje.

Laat een uur op laag vuur verwarmen.

Til af en toe het deksel op om de kaneelgeur door het hele huis te laten ontsnappen.

Serveer in dubbelwandige glazen om uw handen niet te branden.

Cheers!

Dus hoe heb je ons Binchois-recept gevonden?

Deel met onze foto's van de (nep) glühwein met Binchois thee op onze pagina Facebook ou Instagram


Laat een reactie achter