Een plotseling verlangen naar vers en fruit drong me binnen .. Ik heb Violetta-thee en wat frambozen in de koelkast bij me. Een paar minuten later trad mijn Bubble Tea-verslaafde brein in werking. Een viooltje en framboos bubbelthee mmmh .. Kom kijken hoe het eruit ziet!

violette

Ingrediënten voor 1 glas:

-2CC Violetta-thee

-Water

-30g Tapioca-parels

-Verse frambozen

-Suiker

- Violette siroop

-Ijsblokjes

-XXL bamboe rietjes

violette

voorbereiding:

  1. Giet 2 cc Violetta-thee in 300 ml water bij kamertemperatuur gedurende 45 minuten. Filter en plaats in de koelkast
  2. Verhit een grote pan met water en als het water kookt, gooi er 30 g rauwe tapiocaparels in en laat 12 tot 20 minuten koken, afhankelijk van de consistentie die je wilt (hoe langer je kookt, hoe zachter ze zullen zijn). Laat ze een paar minuten in het kookwater staan ​​(ongeveer 5 minuten) en spoel ze af met koud water. Bewaar ze in 2 el suikersiroop.
  3. Kook wat verse frambozen in een pan met suiker om een ​​coulis te bekomen. Voeg 2 eetlepels water toe, meng en laat afkoelen.
  4. Meng de Violetta-likeur met 15 ml frambozensiroop, 15 ml violette siroop en ijsblokjes in je shaker.
  5. Serveer in een cocktailglas bekleed met 2 eetlepels tapiocaparels en geserveerd met een extra groot rietje.

Veel plezier met Les Tea Lovers!


Laat een reactie achter