Zeker, Laura uit @Healthyfood_bylao houdt nooit op ons te feesten. We kennen allemaal de Bounty die we van de distributeur gaan halen als een kleine honger ons overvalt .. Maar ze bevatten vaak heel veel calorieën, zoet en vol toevoegingen .. WAT als we ze zelf zouden maken? En dat we er iets meer aan toevoegen dat het verschil maakt ...
Deze keer is het een Bounty bij amandelinfusie dat ze ons aanbiedt .. Origineel, niet?
Ingrediënten
- 100 ml kokosroomcrème
- 10g van Amandine's Infusion - Les Thélices de Sophie☕
- 120 g geraspte kokos🥥
- 20 g agavesiroop
- 100 g pure chocoladechocolade
- 1 theelepel kokosolie🥥
Stappen
1. Verwarm de kokoscrème in de magnetron. Eenmaal warm, infuus de infusie van Amandine gedurende 10 minuten, afdekkend.
2. Giet in een slakom de geraspte kokos, de agavesiroop en de geïnfuseerde kokosroom. Meng tot een homogene bereiding is verkregen.
3. Vorm de premies volgens de gewenste vorm. Zet 15 minuten in de vriezer.
4. Smelt de chocolade en kokosolie in een dubbele boiler.
5. Doop ze in gesmolten chocolade of bestrijk ze met een kwast.
6. Laat 30 minuten voor het eten opstijven in de koelkast.
Nog meer moet naar de distributeur komen, geweldig!
Genieten!