Zin in een lekker gemarineerd kiprecept voor je Tea Lovers BBQ? 😀
De blogger Lili eten en gaan deelt zijn gemarineerde kiprecept gemaakt met onze thee Zwarte en wilde thee samengesteld uit zwarte thee uit Assam, appels, dadels, citroengras, vijgen, karamel, verbena en kiwibladeren.

Ingrediënten:
- 300 ml heet water van 95 ° C
- 2 kaneelstokjes
- 2 appels, in kleine blokjes gesneden
- 6 dadels in 2 gesneden
- 8 kip-aiguillettes
- 4 theelepels thee Zwarte en wilde thee
voorbereiding:
1) Bereid de thee voor en laat deze afkoelen, de thee moet koud zijn wanneer deze in de schaal wordt gegoten om het vlees niet te koken
2) Leg in een schaal de kip-aiguillettes, de in blokjes gesneden appels, de kaneelstokjes en de stukjes dadels. Bedek dan met de koude thee
3) Zet 24 uur in de koelkast
4) Haal na 24 uur rust de aiguillettes uit de marinade
5) Gril op de BBQ of in een grillpan
6) goede eetlust ????

Lili beveelt de salade en geroosterde aardappelen aan de zijkant aan. 

En als u op zoek bent naar een lekker aperitief bij uw heerlijke BBQ, dan raden wij u onze aan Bubble Tea met witte theeElise!
Maakt u dit recept? Deel uw foto's en tag ons als Lili eten en gaan !
Lekker eten voor Tea Lovers 😘