De athéliers

Sinds 4 jaar trekken de Thélices de Sophie door België en Frankrijk om jou een aparte zintuiglijke ervaring te laten beleven: leren degusteren, theeën en de culinaire geneugten die erbij horen ontdekken en bespreken op een ludieke en gezellige manier tijdens onze athéliers.


De thee van het moment Elk seizoen zijn thee

 

Onze citroenlimonade, bereid met l’infusion de Martine is de ster van het moment.


Sophie

Ik ben Sophie en mijn passie is afspreken met mensen, en liefst bij een kop thee en wat gebakjes … Ik ga regelmatig naar de theeschool om daar nieuwe technieken te leren die ik vlug met mijn omgeving wil delen tijdens de a’théliers, een concept dat ik voor les Thélices de Sophie heb uitgevonden.

U zult het al begrepen hebben dat ik een passie voor thee heb. En voor lekkernijen. En voor mooie foto’s.

Ik ben ook een groot fan van relatiemarketing, klantenervaring en de impact van sociale netwerken. Ik zou het trouwens fantastisch vinden om u te volgen op LinkedIn en daarover elke dag een beetje meer te leren kennen.

Vandaag de dag ben ik vooral bezig met het beheren van les Thélices (theeën selecteren, nieuwe theemengsels ontwikkelen, produceren, versturen, prospecteren, athéliers verzorgen, workshopbegeleidsters van les Thélices opleiden, marketeren, dromen, slapen, … )

Gelukkig hoef ik dat niet allemaal op mijn eentje te doen, oef!

Ik stel u het team van workshopbegeleidsters voor die kilometers onderweg zijn om naar uw bijeenkomst te komen en u te doen Thee’sten, Degus’thee’ren, Thee’kletsen.


De Thélices van Sophie zijn een mix van …

100 gr

Passie voor thee

100 gr

Extase voor desserten

200 gr

Toewijding aan onze klanten

Alles wordt al 4 jaar lang bereid op 100°C en geserveerd met een vleugje fantasie en veel energie made in Sophie.
De Thélices van Sophie betekenen in de eerste plaats een moment van ontspanning, goed humeur en eenvoudigweg levensvreugde …

Shopping cart0
Il n'y a pas d'articles dans le panier !
Continuer les achats
0