Ontdek onze athéliers

De Thélices de Sophie stelt je een nieuwe ervaring voor: leren degusteren, theeën en de culinaire geneugten die erbij horen ontdekken en bespreken op een ludieke en gezellige manier tijdens onze athéliers. Of je nu onder vrienden bent, onder collega’s, met je klanten of je wenst iemand een plezier te doen met een geschenk, wij doen er alles aan om een aangename ervaring te bieden in een warme en cosy sfeer.Met vrienden of familie

Een afspraak met vriendinnen en geen inspiratie? Een vrijgezellenfeestje voorbereiden? Binnenkort een babyshower? Zin om er even tussenuit te knijpen? Behoefte om te genieten en zalig niets te doen?


Onder collega’s

Niets is zo belangrijk als goede relaties tussen collega’s …. En team building is een van de middelen om die relaties op te bouwen en te onderhouden.


Voor uw klanten

Wenst u een origineel en uniek geschenk aan uw klanten aan te bieden? Het is niet eenvoudig om een geschenk te vinden dat ze zich blijven herinneren en waarover ze nadien met hun vrienden positief over praten.


CONTACTEER ONS OM EEN ATHÉLIER TE RESERVEREN

Een workshop reserveren is heel makkelijk: neem contact op met de workshopbegeleidster van uw regio en deel haar de gewenste locatie en de passende data voor deze workshop mee. Geef ook het aantal deelnemers en uw telefoonnummer door, zij zal dan zeer snel contact met u opnemen om een datum en het programma van het athélier vast te leggen!