Onze verkooppunten

Wij beseffen het wel: niet alle tea lovers hebben de mogelijkheid om online te kopen of thuis een athélier te organiseren. Het is niet onze bedoeling om in alle kraampjes ter wereld aanwezig te zijn, maar wel om u de kans te geven onze producten dicht bij u in de buurt te leren kennen.

Wij zijn verzot op winkeltjes waar ze graag praten met hun klanten, andere enthousiaste mensen ontmoeten en tijd vrijmaken om te kletsen.

Heeft u een afdeling met ambachtelijke, plaatselijke of biologische producten en babbelt u graag? Dan zouden wij u en uw klanten graag kennis laten maken met les thélices 


Waar kunt u ons proeven?

Voor een plek met een concept, met dat ietsje meer erbij moet je bij Les Thélices de Sophie ♥ zijn.

Wij ontmoeten graag toffe mensen die net zoals wij met ♣ plezier ♣ kwaliteitsproducten aanbieden … U vindt ons op al die kleine plaatsen, niet alleen op de menukaart in restaurants of theesalons maar ook in culturele ruimtes, wellness centers, sportcentra en kantoren die oog hebben voor details, die kleine extra dingen die voor dat WAW-effect zorgen dat je nooit vergeet. Laat het ons weten als uw favoriete plek er niet tussen staat. Dat is belangrijk! 


Shopping cart0
Il n'y a pas d'articles dans le panier !
Continuer les achats
0